money

Fundraising

Har du en projektidé du brænder for, men mangler du finansiering?

Ring +45 2612 0645 eller skriv til jonas@utopium.dk og book et uforpligtende møde om finansieringsmulighederne for dit projekt eller bestil et fundraisingkursus.

Fonde & puljer

I Danmark findes der en skov af private fonde, som tilsammen råder over milliarder af kroner. Ligeledes findes der en række store offentlige puljer. Hvis du har en god projektidé, er det muligt at søge penge fra disse fonde og puljer.

Sponsorater & crowdfunding

Nogle projekter er velegnede til andre finansieringsformer. Det kan være igennem sponsorater eller ved hjælp af crowdfunding.

Min erfaring

Jeg har erfaring med fundraising til projekter inden for kunst, humanitært arbejde, det sociale område, ungdomsudvekslinger, folkesundhed samt forskning og innovation. Over de seneste to år har jeg indhentet fondsbevillinger for næsten 4 mio. kr.

reference

Som fundraiser for Uppercut Danseteater har Jonas bevist en særlig evne til at indfange essensen af vores kunstneriske projekter og til at videreformidle vores passion for projekterne til sponsorer. En evne som resulterer i flotte bevillinger fra private og offentlige fonde og puljer.

Med sin grundighed, sit yderst venlige væsen, og sin helt særlige blanding af kreativitet og struktur er Jonas et plus for enhver organisation. Jeg kan på det varmeste anbefale ham.

Louise Seloy, Kunstnerisk leder, Uppercut Danseteater.