2015-06-21 09.46.21

Kommunikation

Har din organisation svært ved at trænge igennem til sin målgruppe?

Jeg kan tilbyde vejledning i udvikling af kommunikationsstrategi og anvendelse af sociale medier, samt praktisk hjælp til redaktionelle opgaver, artikelproduktion, udarbejdelse af pressemeddelelser, rapportskrivning mm.

Ring +45 2612 0645 eller skriv til jonas@utopium.dk og hør nærmere om mulighederne for vejledning eller praktisk hjælp til at løfte jeres kommunikationsindsats.

Målgruppeorienteret kommunikation

Ved at være bevidst om egne og målgruppers værdier er det nemmere at få deres opmærksomhed og fastholde den. Det gælder uanset, om der er tale om kommunikation på et strategisk plan eller om en helt konkret formidlingsopgave. Når jeg løser kommunikationsopgaver, har jeg altid mine målgrupper – deres sprog og deres værdier – for øje.

Strategisk kommunikation

I mindre organisationer er det ofte et problem at finde de menneskelige og økonomiske ressourcer til at løfte kommunikationsopgaverne. Med skarpt fokus på målgruppen og dens værdier, samt budskab og formål med kommunikationen er det muligt at udpege få kommunikationsplatforme og -metoder, som giver den størst mulige effekt. Strategisk kommunikation handler i høj grad om at prioritere sine ressourcer med omtanke.

Min erfaring

Jeg har igennem flere år arbejdet med medlemskommunikation og markedsføring på sociale og i trykte medier. Mine erfaringer spænder fra arbejde med kommunikationsstrategier over redaktionelle opgaver til artikelproduktion og formidlingsopgaver. Min store passion er skriftlig formidling, og det har igennem årene resulteret i en række artikler i både indenlandske og udenlandske medier. Desuden har jeg igennem flere år suppleret min praktiske erfaring med en lang række kurser i brug af sociale medier, formidling og medlemskommunikation.

reference

Dansk Cricket-Forbund, har i længere tid anvendt Jonas til forskellige kommunikationsopgaver.

Vores ambition er at kommunikationen skal være modtagerorinteret og tilgængelig for vores brede skare af interessenter. Jonas har på rigtig fin vis fundet løsninger der sikrer, at vore budskaber brænder igennem og fænger.

Ligeledes har Jonas vejledt os i forbindelse med vores Masterklubprojekt.

Vores erfaring med Jonas er meget positive og vi har især haft glæde af hans indsigt i de udfordringer der er i en verden af mange frivillige. Vi kan derfor medgive Jonas vore bedste anbefalinger.

Alex Olsen, Bestyrelsesmedlem, Dansk Cricket-Forbund