projektrådgivning (2)

Projektrådgivning

Har du en idé du brænder for, men har du brug for hjælp til at omsætte idé til projekt?

Jeg tilbyder hjælp til alle aspekter af projektarbejdet: Projektudvikling, projektbeskrivelse, projektledelse, monitorering, rapportering, evaluering mm.

Ring +45 2612 0645 eller skriv til jonas@utopium.dk og få et tilbud eller book et uforpligtende møde.

Fra idé til projekt

Jo mere gennemarbejdet og jo skarpere et projektkoncept du har, desto større er chancerne både for at skaffe finansiering til projektet, og for at projektet bliver en succes.

I projektudviklingsfasen skal kreativitet og struktur gå hånd i hånd. Det kan ofte virke kaotisk og uoverskueligt. Man skal derfor holde hovedet koldt og bevare overblikket.

projektledelse

Er projektet blevet en realitet, kan der afhængig af projektets karakter og omfang være behov for mere eller mindre styring. Altid vil der være behov for sikker budgetstyring, og for de fleste projekter, vil der være behov løbende monitorering af hvordan projektaktiviteterne udvikler sig, og om projektet leverer de forventede resultater. Til dette findes der forskellige projektværktøjer som f.eks. Prince2 og LFA (Logical Framework Approach). Desuden vil sponsorer ofte have forventninger til formidling og evaluering af projektets resultater.

Min erfaring

Jeg har bred erfaring med projektarbejde inden for så forskellige områder som kunst- og kulturprojekter, udviklingsprojekter i u-lande, CSR-projekter, sociale projekter samt folkesundhedsprojekter. Min erfaring omfatter alle aspekter af projektarbejdet fra udvikling og baggrundsanalyse til projektledelse, budgetkontrol, formidling, monitorering, afrapportering og evaluering. Desuden er jeg uddannet i brug af projektværktøjer som Prince2 og LFA.

Reference

I forbindelse med tilblivelsen af Dansk Vietnamesisk Forenings 3-årige udviklingsprojekt til fordel for gadebørn i Ho Chi Minh City, bidrog Jonas med yderst relevante og kompetente input til projektdesignet. Med hans evne til at systematisere og beskrive sammenhænge mellem udviklingsmål, projektaktiviteter og output, kan jeg kun give Jonas de bedste anbefalinger.

Professor dr.med. Freddy Karup Pedersen, Bestyrelsesmedlem, Dansk Vietnamesisk Forening